Inzetbaarheid verbeteren

Onze doelstelling is om u van uitstekende verzuimservice te voorzien, uw doelstelling is om de inzetbaarheid te verbeteren binnen uw organisatie. Door strakke verzuimprotocollen te hanteren, kunnen we de continuïteit van uw onderneming garanderen. Wij kunnen u helpen uw verzuimdrempel te verhogen zodat de verzuimbehoefte teruggedrongen én de verzuimgelegenheid beperkt wordt.

ReFit verzorgt trainingen en workshops over verzuim met de focus op beheersen en beperken. Ook komen thema's als verzuimachtergronden, kosten en besparingen, preventie en wettelijke ontwikkelingen aan bod. Neem contact op met ReFit als u geïnteresseerd bent in trainingen en workshops over onder andere het terugdringen van ziekteverzuim en het verbeteren van inzetbaarheid.

Klant aan het woord

De rapportages uit het gebruiksvriendelijke verzuimsysteem geven ons inzicht in ons ziekteverzuim. ReFit is laagdrempelig en er zijn korte communicatielijnen. Ik voel hun persoonlijke aandacht en betrokkenheid.
De verzuimbegeleiding van al onze medewerkers hebben wij uitbesteed aan ReFit. Door het eigenrisicodragen krijgen we de kosten van verzuim veel beter inzichtelijk en ReFit neemt ons veel werk uit handen